Länkar

Nedan finner Du länkar som är bra för Dig som företagare. Vi kommer att fylla på vartefter, och har Du tips om några vi borde ha med får Du gärna mejla oss: info@onlineredovisning.se

www.allabolag.se
www.skv.se
www.kfm.se
www.almi.se
www.marginalen.se
www.fora.se
www.bolagsverket.se
www.nyforetagarcentrum.com
www.di.se
www.dagensjuridik.se

Länkar för sajter/butiker

www.adwords.se
www.wordpress.org
www.loopia.se
www.dagensmedia.se/experter/tips-inspiration/10-tips-till-en-stark-hemsida-6918840
www.marknadsinformation.se/epost-beslutsfattare
www.grossist.se
www.quickbutik.se

Länkar finansiell

Det finns många länkar, detta är bara några som vi upplever som intressanta, finns naturligtvis många fler… En del är mer viktiga än andra, så är det ju med allting. Undrar hur vi människor jobbade/agerade före internets tid? Hur kunde det fungera på Ivar Krugers tid, när inte UC fanns och då aktieaffärerna inte bokfördes i realtid. Varken bank-id, e-mail eller SMS fanns. Idag skulle jag inte kunna leva utan SMS, anser att det är världens bästa uppfinning. Välkommen till oss på Online-Redovisning! Din EkonomiPratner!

www.revolut.com
www.izettle.se
www.bitcoin.se/planbocker
www.nordnet.se
www.aktiespararna.se
www.bolagsplatsen.se
www.lendo.se

Vad är länkbyte.se

Det handlar om att synas i sökmotorerna!
Länkbyten.se är inte en vanlig förlegad länkkatalog utan har tagit konceptet ett steg längre. Sidan är byggd så att de länkar som publiceras här så enkelt som möjligt ska hittas av sökmotorernas spindlar. De länkartiklar som har flest kommentarer kommer synas på startsidan och i sidospalter vilket kommer ge dem fler besökare.

Spam accepterar vi såklart inte, men lägger Du in kommentarer som tillför något i diskussioner så kommer kommentarerna accepteras. Det finns även möjlighet att lägga till en länk till Dina egna webbplatser i varje kommentar vilket kan ge Dig ytterligare möjligheter att skapa relevanta länkar om du kommenterar på rätt ställen.